ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΘΕΜΑ

Οικονομικές ειδήσεις

Γ. Στουρνάρας: Η ανάπτυξη δεν μπορεί να βασίζεται μόνο στην κατανάλωση, απαιτείται σταθερή ενίσχυση των επενδύσεων και συνέχιση των μεταρρυθμίσεων, επανέλαβε χτες ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, εδώ.

EurobankΠροσφορές άνω των 5,2 δισ. ευρώ συγκέντρωσε η νέα ομολογιακή έκδοση της τράπεζας. Αντλήθηκαν 400 εκατ. ευρώ, με το επιτόκιο στα επίπεδα του 4,55%, εδώ

MΕΤLΕΝ: Φωτοβολταϊκό πάρκο 251,9 MW και σύστημα αποθήκευσης 375 MWh θα κατασκευάσει στη Στερεά Ελλάδα σε συνεργασία με τον όμιλο Τσάκου, εδώ

Κι αυτό μας αφορά:

Προειδοποιήσεις ΕΚΤ: Γεωπολιτικές αναταράξεις και αβεβαιότητες αυξάνονται και επηρεάζουν περισσότερο τις οικονομίες που είναι ανοικτές στο διεθνές εμπόριο και έχουν υψηλά επίπεδα χρέους ως προς το ΑΕΠ, επισημαίνει κοινή έκθεση Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Συστημικού Κινδύνου, εδώ.

 

Εάν θέλετε κάθε πρωί το ενημερωτικό δελτίο του KReport στο email σας και πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό μας, κάντε μια δοκιμαστική συνδρομή!