ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ POLITIKYOL.COM

«Θα λογοδοτήσετε!»

Το άρθρο γνώμης του γνωστού δημοσιογράφου Bilgehan Ucak στον αντιπολιτευόμενο ιστότοπο Politikyol, μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

«Τι είδους πράγμα είναι αυτός ο σεισμός που μας κάνει κάθε φορά τόσο δυστυχισμένους, ενώ στην Ιαπωνία δεν συμβαίνει τίποτα; Όποιος επέτρεψε να χτιστούν κτίρια που θα κατέρρεαν,   θα αποκαλυφθεί και στη συνέχεια θα προσαχθεί στο δικαστήριο. Δεν υπάρχει τόσο εύκολος τρόπος να καταφύγετε στη μοίρα, θα λογοδοτήσετε» -γράφει ο Bilgehan Ucak

«Βλέπω δημόσια κτίρια να ισοπεδώνονται, ποιος έδωσε αυτές τις άδειες, ποιος υπέγραψε τις εγκρίσεις, σύμφωνα με ποιες διαδικασίες έγιναν οι διαγωνισμοί; Θα λογοδοτήσετε, θα λογοδοτήσετε για κάθε έναν από εκείνους των οποίων οι αγαπημένοι πεθαίνουν κάτω από τα ερείπια. Η ημέρα της κρίσης είναι πολύ πιο κοντά απ' ό,τι περιμένετε».

Οι εκλογές είναι σε τρεις μήνες από τώρα, στις 14 Μαΐου, αλλά ήδη στην Τουρκία πολλοί είναι οι αναλυτές που θεωρούν βέβαιο ότι οι σεισμοί αλλάζουν τις προεκλογικές δυναμικές και ότι είναι πολύ πιθανό να πλήξουν τον Πρόεδρο Ερντογάν.

Το άρθρο στον ιστότοπο politikyol.com.

Εάν θέλετε κάθε πρωί το ενημερωτικό δελτίο του KReport στο email σας και πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό μας, κάντε μια δοκιμαστική συνδρομή!