ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΘΡΑ

DOCUMENTO

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento:

- 38 ακόμη πρόσωπα παρακολουθούσαν με το σύστημα Predator. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν δύο κορυφαίοι υπουργοί, ο Γιώργος Γεραπετρίτης και ο Άκης Σκέρτσος, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Στη λίστα των παρακολουθήσεων ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού στην Βουλή, Μιχάλης Μπεκίρης, ο Υπαρχηγός της ΕΥΠ Βασίλης Γκρίζης, συνεργάτες υπουργών και του ίδιου του πρωθυπουργού, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, καθώς και πρόσωπα από το  φιλικό και επιχειρηματικό περιβάλλον της Μαρέβα Μητσοτάκη

- «Για την λίστα που δημοσιεύουμε έχουμε πολλά  στοιχεία στην διάθεση μας που την επιβεβαιώνουν», αναφέρει το δημοσίευμα.

- Οι παρακολουθήσεις δεν είχαν μόνο «πολιτικό χρώμα». Το «πεδίο ενδιαφέροντος» επεκτεινόταν σε προσωπικά θέματα που «χρησιμοποιούνταν για προσωπικούς εκβιασμούς και χειραγώγηση των άτακτων υπουργών».

 

 

Εάν θέλετε κάθε πρωί το ενημερωτικό δελτίο του KReport στο email σας και πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό μας, κάντε μια δοκιμαστική συνδρομή!