Ποιοι Είμαστε

Kreport > Ποιοι Είμαστε

Tο KReport ξεκίνησε ως μια πρωτοβουλία για ενημέρωση φίλων και συνεργατών κατά την πρώτη καραντίνα την άνοιξη του 2020, διακόπηκε μετά από αυτήν και επαναλήφθηκε κατά την δεύτερη καραντίνα το φθινόπωρο του ίδιου έτους. Από τότε συνεχίστηκε χωρίς διακοπή, από λίγους που αφιέρωναν πολλές ώρες εργασίας καθημερινά, σε εθελοντική βάση. Από τον Σεπτέμβριο του 2021, το KReport μετατρέπεται σε συνδρομητικό, ώστε να καταστεί διατηρήσιμο ως εγχείρημα, σταθερό και αδέσμευτο.

Κώστας Καλλίτσης – Παύλος Τσίμας

Τι σας προσφέρει το KReport

Κάθε πρωί στην οθόνη σας

To ΚR προσφέρει ενημέρωση, κάθε πρωί, επτά ημέρες την εβδομάδα, αδέσμευτη από οικονομικά και κομματικά κέντρα, που μπορείτε να την διαβάσετε μέσα σε λίγα λεπτά ή να εντρυφήσετε σε αυτήν επί ώρες, ανάλογα με τον χρόνο, τη διάθεση και τα ενδιαφέροντά σας. Μια νηφάλια και διεισδυτική ματιά σε όσα σημαντικά συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Οδηγός έγκυρης ενημέρωσης

Σε περίπου 1500 λέξεις από ειδικούς και έμπειρους συνεργάτες, αξιολογεί και σας ενημερώνει για τα σημαντικά θέματα της ημέρας. Παράλληλα, σας οδηγεί με συνδέσμους σε τεκμηριωμένες αναλύσεις για τα ειδικά θέματα που σας ενδιαφέρουν -χωρίς δαπάνη χρόνου και περιπλανήσεις σας στο διαδικτυακό χάος. Γιατί το KR δεν κάνει μόνο πρωτογενές ρεπορτάζ αλλά, επίσης, διαβάζει και επιλέγει θέματα από πληθώρα σελίδες διεθνών και ελληνικών μέσων ενημέρωσης, οργανισμών, υπηρεσιών, think tank, social media.

Δίπλα σας, όποτε το χρειάζεστε

Το KR παραμένει στην οθόνη του κινητού ή του laptop σας για να μπορείτε να ανατρέχετε σε αυτό οποτεδήποτε θελήσετε, ενώ σύντομα θα σας ενημερώνει για τις πιο σημαντικές εξελίξεις στη διάρκεια του 24ώρου.Το περιεχόμενο όλων των newsletter θα αναρτάται σε αυτήν την ιστοσελίδα, όπου θα μπορείτε να μπαίνετε με τον κωδικό σας και να ανατρέχετε σε όλα τα θέματα, άρθρα, αναλύσεις και ειδήσεις που έχουν δημοσιευτεί.